Az otthon szépsége

A vidék bája – Barangolás egy festői rusztikus világban

Csak pihenni a hűvös kőfalak között… Provence. Nemcsak egy dél-francia vidék és a hozzá kapcsolódó francia vidéki stílus… ennél sokkal több. A mediterrán világ képviselője gyönyörű tengerparttal, égig törő hegyekkel, fantasztikus mezőkkel, ahol a levendula illata keveredik más virágok és fűszerek aromájával. Bora és gasztronómiája pedig lenyűgöz. Nyaralók sokasága fehér színűre mázolt és ódon kőfalakkal… Tovább »

Vidéki hangulatok – Csöppnyi francia vidéki hangulat a nappaliban és a hálóban

A Dulux nemzetközi belső építészekből és más szakemberekből álló csapata minden évben egy nagyon érdekes színt határoz meg az Év színeként. 2017-ben ez a Denim Drift, ami egy szürkés-kékes árnyalat. A színek meghatározzák az otthon karakterét, így amennyiben a halvány, világos színeket kedveli valaki, úgy tanácsos az év színét csak kiegészítőként megjeleníteni elsősorban a lakástextilek… Tovább »

Kalandozások – Konyhák és nappalik a skandináv vidéki lakberendezés hangulatának világából

Az utazás és kirándulás egy ismeretlen, még sosem látott vidékre mindig nagy kalandnak ígérkezik. Ha érzésekben, látványban és képekben történik, akkor is.  A skandináv életstílus a pillanatok, a nyugodtság, a boldogság apró dolgokban való megvalósításának arculata. A szelíd, halvány, kissé hűvös lakberendezés is ezt tükrözi vissza. Általános jellemző – talán az időjárásból és a területi… Tovább »

A vidék bája – Nappali és konyha hangulatok

A konyha és a nappali a családi élet és a kikapcsolódás, de gyakran az alkotómunka helyszíne is. Szép hétvégét Nektek!  Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Legyen mosolygós, vidám a napod! Ha szívesen olvasol a lakberendezés témán kívül különleges személyekkel érdekes interjúkat, öröm Számodra ötletelni a konyhában, kedveled az állatokat és a természetet, érdekel a fotózás, vagy csak… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!