Az otthon szépsége

Kalandozások – Provence és toszkán mediterrán stílusú kőházak világa

A francia és olasz mediterrán stílus eltér egymástól, mégis mindkettő lenyűgöző. Buja, zöld növények, ódon kőházak világa teraszokkal és lugasokkal. A napfény ragyogása, az árnyékok mintás játékossága, a tenger sós illata vagy időnként viharos hullámzása kalandokat ígér a vidékre látogatóknak.

A mediterrán stílusú építészet egyik jellegzetessége a különleges alaprajzok, valamint az eltolt szintek és félszintek a házakon belül, mely látványosságot teremt a külső szemlélőnek is a kiugró részeivel. A színes fatáblák az ablakokon szintén egyedi megoldások.

A kertek a formára vágott zöld növényekkel és illatos viráglugasokkal szintén csodás hangulatot valósítanak meg.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Legyen mosolygós, vidám a napod!

Ha szívesen olvasol a lakberendezés témán kívül különleges személyekkel érdekes interjúkat, öröm Számodra ötletelni a konyhában, kedveled az állatokat és a természetet, érdekel a fotózás, vagy csak kikapcsolódnál egy fárasztó, hosszú nap után, iratkozz fel a blogomra.

Az instagram oldalamon elsősorban a terveimet és a fotóimat láthatod. /https://www.instagram.com/kotamelinda/

Ha van kedved, követhetsz Az otthon szépsége Facebook oldalon is /amit már közel 5 éve szerkesztek/. Szívesen fogadom a véleményedet is, örülök, ha írsz nekem e-mailt /azotthonszepsege@gmail.com/ vagy hozzászólást.

Kóta Melinda

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Suszt Máté says:

    Mindig szerettem ezt a stílust, és ha valakit a csodás képek után a szakma is érdekel itt tudhat meg többet: http://lakberinfo.hu/lakberendezes/nappali/2005-10-27-lakberendezesi-stilusok-toszkan-stilusjegyek/


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!