Az otthon szépsége

A természet szépsége – Pillanatok – Pálhegyi Simeon fotóiból válogattam

A fényképezés az életem részévé vált, ahogy még rengeteg embernek. A számos hobbim mellett az egyik legkedvesebb és legnagyszerűbb tevékenység. Nemcsak mások munkáját és személyét segíti megismernem élményeken keresztül, hanem sok dologra meg is tanít. Türelemre és kiválóságra való törekvésre /gyötrő maximalizmus helyett/ például, ami napjainkban igazi kincs.

Mostanában eltűnődtem, amióta szerkesztem végre a blogomat, mennyi jó dolog történt velem többek között az írásnak köszönhetően. Időt, odafigyelést, jó tanácsot és ajándékokat is kaptam olyan emberektől, akiket az elmúlt 4 hónapban ismertem meg. Nekik külön hálás vagyok!

Pálhegyi Simeonnal évekkel ezelőtt egy rendezvényen beszélgettem néhány órát. A fotózásról, mely úgy tűnik, mindkettőnknek továbbra is nagyon fontos. Jóleső érzés volt hallgatni a sztorikat az erdei cserkelésről, a vadak szokásairól, hajnali kalandokról. És külön öröm volt számomra, hogy a 2015. évben 23. alkalommal a Magyar Természetfotósok Szövetsége által kiírt NaturArt versenyen Simeon Ifjúsági kategóriában 2. díjat kapott Sziluettes szarvasok című fotójáért.

Magyarország gyönyörű, ahogy a határon túli vidék részei is. Erdélyben még sosem jártam, de azt hiszem kihagyhatatlan lesz. Egy másik világ sok érdekességgel.

Az erdők és a mezők pedig lenyűgözőek. Érdemes néha körülnézni. Leülni, és csak bámulni a kék eget, a zöld füvet, hallgatni a madarak csicsergését vagy vijjogását, időnként az őzbakok és szarvasbikák hangját. És bizonyára sok meglepetésben lesz továbbra is része a látogatóknak.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Legyen mosolygós, vidám a napod!

Ha szívesen olvasol a lakberendezés témán kívül különleges személyekkel érdekes interjúkat, öröm Számodra ötletelni a konyhában, kedveled az állatokat és a természetet, érdekel a fotózás, vagy csak kikapcsolódnál egy fárasztó, hosszú nap után, iratkozz fel a blogomra.

Az instagram oldalamon elsősorban a terveimet és a fotóimat láthatod. /http://www.instagram.com/kotamelinda/

Ha van kedved, követhetsz Az otthon szépsége Facebook oldalon is /http://www.facebook.com/azotthonszepsege, amit már 5 éve szerkesztek/. Szívesen fogadom a véleményedet is, örülök, ha írsz nekem e-mailt /azotthonszepsege@gmail.com/ vagy hozzászólást.

Kóta Melinda

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!