Az otthon szépsége

Kalandozások – Mediterrán stílusú otthonok

A napsütés és a tenger a nyár állandó érzését hozza létre. A mediterrán stílusvilág pedig a természetesség, vidámság, élénkség arculatát teremti meg. A gyönyörű zöld növények, a kovácsoltvas kiegészítők, a fagerendák és kőburkolatok világa  az erős színű falakkal megragadja az ember lelkét. Akár az olasz, spanyol vagy francia vidék jellegzetességei szimpatikusak, a környezet kialakítása mellett a kézműves edényekben készült, friss fűszerrel ízesített ételek is segítenek elkalauzolni mindenkit egy ragyogó világba…

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Legyen mosolygós, vidám a napod!

Ha szívesen olvasol a lakberendezés témán kívül különleges személyekkel érdekes interjúkat, öröm Számodra ötletelni a konyhában, kedveled az állatokat és a természetet, érdekel a fotózás, vagy csak kikapcsolódnál egy fárasztó, hosszú nap után, iratkozz fel a blogomra.

Az instagram oldalamon elsősorban a terveimet és a fotóimat láthatod. /http://www.instagram.com/kotamelinda/

Ha van kedved, követhetsz Az otthon szépsége Facebook oldalon is /http://www.facebook.com/azotthonszepsege, amit már 5 éve szerkesztek/. Szívesen fogadom a véleményedet is, örülök, ha írsz nekem e-mailt /azotthonszepsege@gmail.com/ vagy hozzászólást.

Kóta Melinda

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!