Az otthon szépsége

Vidéki hangulatok – Kandalló az otthonban

Ma 2017. április 19-ét írunk. Több szempontból is érdekes a dátum számomra. Tulajdonképpen az egyik nagymamám névnapján hosszú idő után a tavaszi virágzást követően újra tél lett. Esik…azazhogy kibámulva az ablakon…ömlik a hó az égből, és viharos szél fúj Szombathelyen is.

Márciusban jártam a Bükk-hegységben és a Mátrában, ahol mosolyogva láttam a Galyatetőn és a Kékestetőn tett kirándulásom során, hogy a jeges időjárás mellett megmaradt a hó. Hát… a hírek szerint ez ma 30-40 cm-re növekedett.

A lényeg, hogy újra a figyelmem középpontjába kerültek a kandallók. Kedvelem az égő tűz látványát, ropogását és melegét. Van benne valami bensőséges, ahogy a narancsvörös lángok izzanak. Érdemes kialakítani az otthon bármelyik részében egy kandallót vagy kályhát a nyílt tűz látványával.

 

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Legyen mosolygós, vidám a napod!

Ha szívesen olvasol a lakberendezés témán kívül különleges személyekkel érdekes interjúkat, öröm Számodra ötletelni a konyhában, kedveled az állatokat és a természetet, érdekel a fotózás, vagy csak kikapcsolódnál egy fárasztó, hosszú nap után, iratkozz fel a blogomra.

Az instagram oldalamon elsősorban a terveimet és a fotóimat láthatod. /http://www.instagram.com/kotamelinda/

Ha van kedved, követhetsz Az otthon szépsége Facebook oldalon is /http://www.facebook.com/azotthonszepsege, amit már 5 éve szerkesztek/. Szívesen fogadom a véleményedet is, örülök, ha írsz nekem e-mailt /azotthonszepsege@gmail.com/ vagy hozzászólást.

Kóta Melinda

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!