Az otthon szépsége

A (hegy)vidék bája – Környezetbarát és energiatakarékos gerendaházak

A fa rendkívüli építő- és bútor alapanyag. Évezredek óta az emberi tevékenység szolgálatában áll. Igazán lenyűgöző látványt nyújtanak a hegyvidéken és vízpartokon épült fa- és gerendaházak, melyek a városok lakóparkjaiban is egyre népszerűbbek.

A fa lélegző természetes anyag, és megfelelő módon kezelve jól tűri az időjárás viszontagságait, a hőingadozásokat, valamint jól illeszthető a környezetbarát fűtési rendszerekhez is (geometrikus, napkollektoros stb).

Egy gerendaház az otthonosság és komfort érzését is növeli. A belső tér pedig egyéb építőanyagok felhasználásával változatosan alakítható, burkolható.

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Legyen mosolygós, vidám a napod!

Ha szívesen olvasol a lakberendezés témán kívül különleges személyekkel érdekes interjúkat, öröm Számodra ötletelni a konyhában, kedveled az állatokat és a természetet, érdekel a fotózás, vagy csak kikapcsolódnál egy fárasztó, hosszú nap után, iratkozz fel a blogomra.

Az instagram oldalamon elsősorban a terveimet és a fotóimat láthatod. /http://www.instagram.com/kotamelinda/

Ha van kedved, követhetsz Az otthon szépsége Facebook oldalon is /http://www.facebook.com/azotthonszepsege, amit már 5 éve szerkesztek/. Szívesen fogadom a véleményedet is, örülök, ha írsz nekem e-mailt /azotthonszepsege@gmail.com/ vagy hozzászólást.

Kóta Melinda

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!