Az otthon szépsége

Chili, a szórakoztató, hegymászó és vízimádó fekete labrador

Különös dolog, hogy még sosem volt kutyusom, mégis kedvelem őket. Habár gyerekkoromban az egyik Badacsonytomajról származó macsekom olyan hűségesen őrizte a bejáratot, hogy többen összetévesztették a származását.

Chilit (teljes becsületes nevén Chili Vass) még csak fotókról ismerem, de a vidámsága igazán megragadó. Azt hiszem nagyon szeret hegycsúcsokra mászni, és alkalmanként vízbe potyogni, vagy csupán belerohanni. Merthogy egy kis fürdés még egy jéghideg patakban is mókás időtöltés. És az emberek mindig szeretnek utánzással tanulni, így néha érdekes dolgokat kell nekik megmutatni.

Népszerűnek lenni bizony nem egyszerű dolog, így a legfontosabbak Chili számára a családtagok, akik a facebook oldalát is segítenek érdekessé tenni. És ha akad egy fotós a közelben, a modellkedés és a különleges pillanatok megörökítése is mindjárt könnyebben megy. Egy fotográfust megtanítani a rendre, megnevettetni és kirándulni vinni a téli hidegben nem egyszerű, de nem lehetetlen. A nehézségekre felkészülve pedig egy esetleges mentéshez szükséges védőfelszerelés mindig kéznél – azazhogy háton – van. 

Fotók: Vass Péter Bexter (Bexter photography) & még valaki

 

 

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Legyen mosolygós, vidám a napod!

Ha szívesen olvasol a lakberendezés témán kívül különleges személyekkel érdekes interjúkat, öröm Számodra ötletelni a konyhában, kedveled az állatokat és a természetet, érdekel a fotózás, vagy csak kikapcsolódnál egy fárasztó, hosszú nap után, iratkozz fel a blogomra.

Az instagram oldalamon elsősorban a terveimet és a fotóimat láthatod. /http://www.instagram.com/kotamelinda/

Ha van kedved, követhetsz Az otthon szépsége Facebook oldalon is /http://www.facebook.com/azotthonszepsege, amit már 5 éve szerkesztek/. Szívesen fogadom a véleményedet is, örülök, ha írsz nekem e-mailt /azotthonszepsege@gmail.com/ vagy hozzászólást.

Kóta Melinda

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!