Az otthon szépsége

Kalandozások – Puppy, a fotós és színésztehetség modell kutyus hétköznapjai

Puppy egy cuki, ‘vigyorgó” pofival rendelkező törpespicc kutyus, aki bizony gazdijának sokat segít a profi fotók elkészítésében. Esküvőkön és ovis gyerkőcök mellett alkalmanként csokornyakkendős szerepeket is elvállal Czakó Balázs fotográfus számára. 

Bizonyára Fadd-Domboriban már sok rajongója akad. És a napjai milyen módon telnek? Nos… Balázst reggel fel kell ébreszteni, hiszen a napfelkelték rendkívüli események. Korán szükséges elindulni a helyszínre, mivel megfelelő időben jó helyen szükséges a fényképeket elkészíteni. És a gazdi fegyelmezettsége bizony még csöppnyi javítást igényel. De a nevetés és a móka sokat segít.

A kedvenc évszak – úgy tűnik – az ősz, hiszen az avarban való szórakozás, a színes levelek cipelése kikapcsolódást ígér. A hó is megfelelő a rohangálásra, mert egy fehér kutyusnak jól megy a bújócska. A jégen való közlekedéssel és csúszkálással azonban még nem sikerült megbarátkozni. Talán jövőre ezen egy Balaton átcsúszás változtatni fog.

És a gazdinak időnként szükséges megengedni hogy modellként szintén szerepeljen a fotókon, hiszen a jó hírnévért dolgozni kell…

Fotók: Czakó Balázs

Modell: Puppy (& időnként Balázs)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!