Az otthon szépsége

Utazz! – Európa legszebb helyei a bakancslistádon vannak?

Hallerbos erdő, Belgium

Az erdő fantasztikus. Időnként picit misztikus hangulatú tud lenni, ha a fények és színek árnyalata különleges módon találkozik. Ez a hatás a Hallerbos erdőben leginkább március végén tapasztalható, amikor a fiatal bükkfák leveleire eső fény és a virágzó kékes harangvirágok varázsa tárul fel. Május körül az erdő sötétebb lesz, így a kék, szürkéskék és mély lila árnyalatok elevenednek meg.

 

Lofoten-szigetek, Norvégia

Norvégia Európa kivételes országai közé tartozik. Gazdag természeti látványosságokban, ahol a vendégekre bálna szafari, rafting, Viking Múzeum és sok egyéb érdekesség és kaland vár. A szigetcsoport alagutakkal és kompjáratokkal összekötött apró szigetekből áll. A lakosság élete a tőkehal halászatára épül, ami egyben a legnagyobb bevételi forrás a számukra. A szigetcsoport az UNESCO Világörökség részét képezi.

Saint-Michel hegy, Franciaország

A hegy Normandia egyik leglátogatottabb vidéke. A világ minden tájáról érkeznek utazók. A gránitszikla sziget 78 m  magas, ami a rajta található bencés apátság épületével elsőként 1979-ben került fel az UNESCO Világörökség listájára. A terület jellegzetes árapály sziget, mivel apály idején száraz lábbal megközelíthető, dagálykor viszont valóságos szigetté válik.

Forrás: www.europeanbestdestinations.com

Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Legyen mosolygós, vidám a napod!

Ha szívesen olvasol a lakberendezés témán kívül különleges személyekkel érdekes interjúkat, öröm Számodra ötletelni a konyhában, kedveled az állatokat és a természetet, érdekel a fotózás, vagy csak kikapcsolódnál egy fárasztó, hosszú nap után, iratkozz fel a blogomra.

Az instagram oldalamon elsősorban a terveimet és a fotóimat láthatod. /http://www.instagram.com/kotamelinda/

Ha van kedved, követhetsz Az otthon szépsége Facebook oldalon is /http://www.facebook.com/azotthonszepsege, amit már 5 éve szerkesztek/. Szívesen fogadom a véleményedet is, örülök, ha írsz nekem e-mailt /azotthonszepsege@gmail.com/ vagy hozzászólást.

Kóta Melinda

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. azotthonszepsege says: (előzmény @Csicsi Nag)

  Kedves Csicsi!

  Ha irigy lennék, nem segítenék sok embernek a blogommal. Ez egy alapfunkció a Cafeblogban. Ismerem a printscreen funkciót, nyugodtan használd. Szerintem csak magadról állítasz ki bizonyítványt ezzel a hozzászólással.

 2. Csicsi Nag says:

  Kedves irigy blogoló!
  Nem tudom megérteni, hogy miért nem engeded (nemcsak te, mások is vannak ilyen “elvetelemültek), hogy ha valami megtetszik az oldaladon, akkor azt “copy-paste”-tel kimásoljam magamnak.
  Ha az a magyarázat, hogy tőled ne lopjanak, az nem az igazi, mert ugyebár a printscreen segítségével bármit kimásolhatok magamnak, csak ez kicsivel bonyolultabb, és nem mindenki tudja használni (bár alighanem pl. a Word-be szinte minden kimenthető.)
  Szóval: miért kell nehezíteni az olvasóid dolgát, ahelyett, hogy örülnél, hogy ezt mások elteszik, ne adjisten felhasználják – természetesen a forrás megjelölésével, – mert te olyan jókat teszel föl a Netre. Remélem, nem a gépem rossz, és ezért nem működik ez a funkció.
  Szóval miért? Hátha megértem.
  Üdvözlettel:
  Csicsi


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!